Mäihämäen tontit

Elämässä pitää olla unelmia ja esittelen tässä Raision uuden asuinalueen Mäihämäki, jossa tontit tulevat myyntiin vuonna 2021. Mäihämäen henki on, että siellä asuu hyvinvoivia ihmisiä ja Mäihämäessä asuvien ihmisten välillä on yhteishenkeä ja välittämistä joka näkyy mm. seuraavasti:

-Alueella arvostetaan luontoa ja sitä istutetaan yhdessä. Puiden lisäksi alueella kasvaa maukkaita vadelmia tuottavia vadelmapuskia ja karviaisia. Yhteinen kasvihuone tuottaa tomaatteja ja sitä hoidetaan vuorotellen, joten vastuu kastelusta ja luukkujen avaamisista hoidetaan vuorotellen.

-Alue on suunniteltu myös koiria ajatellen eli joko kaupungin puolella sijaitsevassa puistossa on aidattu alue koirien vapaana juoksemiseen tai sen tarjoaa Satu Hakanurmi omalla Mäihämäentien suuntaisella tontinosallaan. Puisto voi toimia myös yksityisen koirapuiston tavoin eli se on varattavissa omaan käyttöön verkosta aina tunniksi kerrallaan. Perittävällä maksulla hoidetaan puiston puhtaanapito ja investoinnit esim. leluihin. Koiranhoidossa avitetaan muita eli otetaan toistemme koiria mahdollisuuksien mukaan ja siten kuin koirien kemiat kohtaavat. Voimme järjestää myös yhteisiä koulutuksia ja harjoituksia koirien kanssa sekä vaeltaa muualla luonnossa yhdessä järjestettävillä päiväretkillä.

-Lapset ovat tietenkin tervetulleita ja alueelle suunnitellaan yhdessä lasten kanssa majoja ja ulkoilupelejä, jotka yhdistyvät omiin mobiililaitteisiin. Mäihämäen aktiivisin liikkuja valitaan vuosittain.
%d bloggaajaa tykkää tästä: