Kirjat

Kerro ja ohjaa digitaalisia tarinoita

Kerro ja ohjaa digitaalisia tarinoita  on perusteos digitaalisia tarinoita tekeville organisaatioille, oppilaitoksille ja yksittäisille tarinankertojille. Kirja on julkaistu 2020 Turun ammattikorkeakoulun oppimateriaalisarjassa. Lataukset ja tilaukset Turun ammattikorkeakoulusta.

minun digitarinani

Minun digitarinani on tukimateriaali omaa digitarinaa tekevälle. Ladattavissa myös interaktiivisena versiona iPadille ja iPhonelle iBooksStoresta ja iTunesista (hae tekijän tai oppaan nimellä).

Digital Storytelling in Higher Education -kirjan artikkelit tarjoavat runsaasti esimerkkejä digitaalisten tarinoiden hyödyntämisestä korkeakoulutuksessa. Oma artikkelini käsittelee organisaation ja työntekijöiden identiteettiä sekä merkitysten luomista tarinankerronnan aikana. Learning to Work Through Narratives: Identity and Meaning-Making During Digital Storytelling, pp. 149-166. 

verkko-opettaja

Verkko-opettaja on tarkoitettu opettajille, jotka haluavat saada lentävän lähdön verkkokurssien toteutukseen sekä tieto- ja
viestintätekniikan käyttöön opetuksessa. Hyödyllinen ja käytännönläheinen opas sekä aloitteleville että kokeneille verkko-
opettajille. (Saatavilla kirjastosta ja e-kirjana).

verkko-opettaja_klaava

Verkko-opettaja on nyt luettavissa myös e-kirjana hintaan 18,99 €.Saatavilla myös iBooksStoressa ja iTunesissa.

   kiinakansi.jpg

一周成为网络教师 Hakanurmi Satu & Suominen Riitta. 2016. (Chinese translation of Become an eTeacher in a Week –book)  (PDF-version of the book)

verkko-opettaja in english kansi 2008 1

Become an eTeacher in a Week is a book targeted to all instructors who make use of online networks in their work. Its chapters steer those intending to become eTeachers over the course of a seven-day week, and each day is given its own special tasks.

verkko-opettajaksi viikossa

Verkko-opettajaksi viikossa on suunnattu kaikille verkkoa työssään hyödyntäville opettajille. Kirjan luvut ohjaavat verkko-opettajaksi ryhtyvää seitsemän viikonpäivän ajan, ja kullekin päivälle on varattu oma tehtävänsä: verkkomateriaaleihin tutustuminen, verkkotoiminnan ja vuorovaikutuksen suunnittelu, materiaalin laadinta ja arviointi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: