Työpajat ja koulutukset

Teen koulutuksia, työpajoja ja konsultointia organisaatioille ja projekteille.

TARINA-TYÖPAJA
Työpajatyöskentely edellyttää 2-3 päivän työskentelyä 4-7 tuntia kerrallaan. Myös yhden päivän toteutukset ovat mahdollisia, mutta ne sopivat lähinnä menetelmän esittelyyn. Työpaja sisältää käsikirjoituksen ja työskentelyn ohjauksen, oppimateriaalin ja valmiiden tarinoiden ensi-illaan palautteineen.

Osallistujille tarvitaan käyttöön oma tietokone, tabletti tai kännykkä. Tarinatyöpaja soveltuu oppilaitoksille, yrityksille, yhdistyksille tai osaksi projekteja. Sopiva osallistujamäärä työpajassa on 12 osallistujaa.

DIGITAALINEN TARINANKERRONTA. MIKÄ, MIKSI, MITEN?
Digitaalisen tarinankerronnan esittely koulutustilaisuudessa/seminaarissa tai verkkoneuvotteluna. Esittelyssä käydään läpi esimerkkejä digitarinoista, itse työskentelyprosessin, käyttötarkoituksien, välineiden ja ohjelmien lyhyt esittely. Kesto 1 – 4 tuntia. Sisältää esittelymateriaalin.

TYÖHYVINVOINTIA TARINASTA
Tarinatyöpaja tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä tarkastelemaan omaa työtä, identiteettiä, voimavaroja, elämänarvoja tms. Tarinat tuovat näkyviin organisaation ja henkilöstön hiljaista tietoa, uudistavat organisaation identiteettiä ja tarkentavat toiminnan suuntaa.

DIGITAALINEN TARINA PROJEKTEISSA
Digitaalisten tarinoiden avulla tuodaan esiin kaikkien ääni oli kyseessä sitten projektiryhmän esittely, asiakas- tai kansalaislähtöisyyden tukeminen tai uuden palvelun kehittäminen. Tarinoiden avulla projektin toimintaa ja aikaansaannoksia voidaan levittää. Projektit ovat usein oppimisprosesseja partnereille ja muille osallistujille. Tarinat tukevat kokemusten reflektointia ja toisilta oppimista. Tarinoita voidaan tehdä projektin aikana erilaisista aiheista ja niistä oppii sekä tekijä että laajempi yleisö.

KONSULTOINTI
Omaan verkko-oppimisesta ja opetusteknologian käytöstä yli 20 vuoden kokemuksen. Olen toiminut EU-hankkeiden arvioitsijana ja konsultoinut kansainvälisiä hankkeita verkko-opetuksen käyttöönotossa. Riitta Suomisen kanssa tekemiäni oppimateriaaleja on käännetty englanniksi ja kiinaksi.

Työpajojen toteutuksia voidaan muokata tarpeiden mukaan erilaisiksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: